Αρχική Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΡΜΟΝΙΑ

Οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου(www.bioarmonia.gr), βρίσκονται στην Πελοπόννησο, σ’ένα μικρό χωριό της Σπάρτης, στου πρόποδες του Ταύγετου, μια περιοχή όπου η ελιά καλλιεργείται με την ίδια αφοσίωση από την αρχαιότητα ως σήμερα παίζοντας σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή κατά τη διάρκεια των αιώνων. Η φύση κληροδότησε τα μυστικά της δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια της ελιάς  .13

  Οι βιολογικές μεθόδοι καλλιέργειας εδώ και πολλά χρόνια, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την γνώση, την παράδοση, αλλά και την σύγχρονη τεχνολογία προσφέρουν προιόντα υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας. Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής όλα γίνονται χειρονακτικά, με σκοπό να μην κακοποιηθούν καθόλου τα δέντρα και να μην ταραχθεί την ισορροπία των ελαιώνων χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά.

Δεν κυριαρχούμε πάνω στη φύση, προσπαθούμε να ακολουθουμε τους ρυθμούς και τους κύκλους της γης, αφουγκραζόμαστε προσεκτικά τους ψιθύρους ενός σοφού οικοσυστήματος. Η συνύπαρξη της ανθρώπινης ευφυίας και δημιουργικότητας με τα μυστικά της φύσης μας προσφέρουν προιόντα αξεπέραστης ποιότητας, τα οποία  σας παρουσιάζουμε.

Μαγκλάρα Δήμητρα- Κατερίνα Μειδάνη

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

tel.fax: 210-3638850, 2106654017, 210-8650769.

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Η ποικιλία που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή του ελαιολάδου μας είναι η Κορωνέικη. Η υπέροχη γεύση και υφή της τής έχουν δικαίως δώσει τον χαρακτηρισμό της «βασίλισσας της ελιάς», προσφέροντάς μας ένα πολύ αξιέπαινο τελικό προιόν. Η συγκομιδή ξεκινά νωρίς , όταν οι ελιές είναι άγουρες, μικρές και πράσινες. Οι άγουρες ελιές μας προσφέρουν λάδι χαμηλής οξύτητας, πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες, θρεπτικά συστατικά υψηλής αξίας καθιστώντας το ελαιόλαδο κορυφαίο τρόφιμο και απαραίτητο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του οργανισμου γενικά.

Το λάδι από κορωνέικες ελιές, έχει φρουτώδη γεύση, με ελαφρύ, ευχάριστο κάψιμο, μια απαλή επίγευση και μια ανεπαίσθητη πικράδα.

Η παραγωγή ξεκινά ελάχιστες ώρες από την ώρα της συγκομιδής των ελιών, με ψυχρή εξαγωγή , σε χαμηλές θερμοκρασίες και με ελάχιστη χρήση νερού. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη παραγωγή, μεγαλύτερα κόστη, αλλά εξαιρετική ποιότητα ,γιατί το λάδι παραμένει πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεια, με ανώτερες οργανοληπτικές ιδιότητες. Επιπρόσθετα η ψυχρή εξαγωγή , καθιστά δυνατή την χαμηλή οξύτητα των προιόντων, ένα από τα πιο βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του λαδιού. Το επίπεδο οξύτητας παραμένει εξαιρετικα χαμηλό καθόλη την διάρκεια της ζωής των λαδιών μας λόγω της συσκευασίας που χρησιμοποιούμε.

12

εξαγωγή εν ψυχρώ: Οι ευρωπαικοί κανονισμοί απαιτούν ότι η ελαιοποίηση πρέπει να γίνεται κάτω από τους 27c για να χαρακτηριστεί ένα ελαιόλαδο ψυχρής εξαγωγής . Η προσθήκη μεγάλης ποσότητας νερού και η αυξηση της θερμοκρασίας, εξατμίζουν τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που εμπλουτίζουν γευστικά και θρεπτικά το λάδι. Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι μεγάλες ποσότητες νερού μεγιστοποιούν την σοδειά με πολύ βαρύ αντίτιμο, κακή ποιότητα, σε όλα τα επίπεδα.

Oξυτητα: Η ανάλυση της οξύτητας μας δείχνει το ποσοστό του ελαικού οξέος που βρίσκεται μέσα στο λάδι. Οσο πιο χαμηλό είναι αυτό το ποσοστό τόσο ανεβαίνει η ποιότητα του λαδιου, επίσης μας δίνει πληροφορίες για την ποιότητα των ελιών που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του λαδιου. Για παράδειγμα ένα ελαιόλαδο για να χαρακτηριστεί έξτρα παρθένο, πρέπει να έχει οξύτητα μικρότερη από 0,80. Τα πολύ καλά ελιόλαδα είναι από 0,20-0,30. Οι αναλύσεις για το δικό μας ελαιόλαδο τη φετινή χρονιά, (σοδιά 2011) κυμαίνονται από 0,10-0,16, εξαιρετικά αποτελέσματα που είναι πολύ δύσκολο να πετύχει κανείς.

Συσκευασία: Ενας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του λαδιού, είναι το φως. Αν το λάδι εκτεθεί στο φως, μέσα σε δύο μόλις μήνες πιθανόν , θα αρχίσει η οξείδωση, η οποία αλλοιώνει εντελώς τα γευστικα αλλά και τα θρεπτικά χαρακτηριστικά του, και το καθιστά ακατάλληλο για κατανάλωση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αποθήκευση του ελαιολάδου, όπως το πλαστικό, το γυαλί και ο λευκοσίδηρος. Εμείς διαλέξαμε το λευκοσίδηρο, γιατί είναι το μόνο υλικό που προστατεύει 100% από την έκθεση στο φως, μεταφέρεται πιο εύκολα, είναι ελαφρύτερο και καλύπτει απόλυτα τις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε για την αποθήκευση των προιόντων μας.

Σας παραθέτουμε επίσης όλες τις αναλύσεις που έχουμε κάνει σε πιστοποιημένα εργαστήρια για όλη την σειρά των λαδιών και των ελιών μας και μπορούμε να σας στείλουμε και τις αναλύσεις των προηγούμενων ετών για να διαπιστώσετε την σταθερότητα στην ποιότητα των προιόντων μας.

 

ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΠΡΩΙΜΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ

ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ22

ΕΛΙΕΣ: ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΟΥΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ : εξαγωγή εν ψυχρώ 16-18c

ΟΞΥΤΗΤΑ: 0,1

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 350ML-750ML

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Εξαιρετικά πλούσιο σε χλωροφύλλη, το συστατικό που κάνει όλα τα φυτά πράσινα, θεωρείται ουσιαστικά “ χυμός ελιάς’’, με μια γεύση κομμένου γρασιδιού. Ενισχύει τον οργανισμό με υψηλά ποσοστά αντιοξειδωτικών, βιταμίνη Ε, σίδηρο, ασβέστιο, βοηθά στην αποτοξίνωση κυρίως του συκωτιού και συμβάλλει στην μείωση της χοληστερίνης. Συνήθως στην Ελλάδα παίρνουν ένα κουταλάκι το πρωί σαν συμπλήρωμα διατροφής, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην σαλάτα, ωμό.

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ44

ΕΛΙΕΣ; MIΚΡΕΣ ΑΓΟΥΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: εξαγωγή εν ψυχρώ 18-20c

ΟΞΥΤΗΤΑ: 0,1

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 350ML-750ML-3LT-5LT

Το αγουρέλαιο χαρακτηρίζεται ως πρώτης τάξης ελαιόλαδο διεθνώς, γιατί είναι πολύ θρεπτικό κι έχει υπέροχη γεύση. Εξαιρετικό σε ωμές σαλάτες, ατμόβραστα λαχανικά, ψητά ψάρια.

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ :ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ55

ΕΛΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΓΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΩΡΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: εξαγωγή εν ψυχρώ 21-23c

ΟΞΥΤΗΤΑ: 0,14

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 750ΜL-3LT-5LT

Το λάδι αυτό παράγεται όταν οι ελιές είναι μεγαλύτερες και πιο σαρκώδεις, αλλά με την ιδια μοναδική διαδικασία των ελαιώνων μας, δηλαδή συγκομιδή αποκλειστικά με το χέρι, μεταφορά την ‘ιδια μέρα στο ελαιοτριβείο, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ελάχιστο νερό. Είναι ένα λάδι με ζωηρό, πράσινο χρώμα, έντονη άγρια γεύση και μια απαλή επίγευση. Ιδανικό για σαλάτες, ντρέσινγκς αλλά και για μαγείρεμα.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ

ΕΛΙΕΣ: AΓΟΥΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ11_copy

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΩΣ 18c ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 350ml-750ml

Ενας ιδιαίτερος συνδυασμός από γεύση εσπεριδοειδών, φρέσκο θυμάρι που μαζί με την έντονη γεύση του άγριου λαδιού αποτελούν μια δημιουργική έκπληξη για την σαλάτα, τα ατμόβραστα λαχανικά και τα ψάρια στο γκρίλ. Μπορεί να αποτελέσει το μυστικό συστατικό ενός ιδιαίτερου ντρέσινγκ.

 

ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΟΨΙΜΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ

ΑΡΜΟΝΙΚΟΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ66

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ

ΕΛΙΕΣ: ΩΡΙΜΕΣ

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: εξαγωγή εν ψυχρώ 26c

ΟΞΥΤΗΤΑ: 0,16

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 750ML-3LT-5LT

Αυτό το ελαιόλαδο, παράγεται από ώριμες, εύσαρκες ελιές, πολύ ισορροπημένο γευστικά, που ταιριάζει και χρησιμοποιείται παντού.

ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ : ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ

ΕΛΙΕΣ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΓΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ33_copy

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: εξαγωγή εν ψυχρώ στους 21-23C ταυτόχρονα με καρύδια, δενδρολίβανο, μάραθο, ρίγανη και αντράκλα ένα φυτό που μεγαλώνει στην Ελλάδα σχεδόν παντού.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 350ML ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Αυτό το ελαιόλαδο δίνει πλούσια και αρωματική γεύση από βότανα, πεντανόστιμο μαζί με μια φέτα ψωμί, είναι περιεχει ω-3 και αποτελεί ιδανική λύση για την πρόσληψη φυτικων ω3-6-9. Πολύ θρεπτικό για παιδιά, ταιριάζει με παραδοσιακή ελληνική σαλάτα, λευκά τυριά, πίττες και ντρέσινγκ .

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΣΑΦΡΑΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΛΙΛΙΑ: ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ

ΕΛΙΕΣ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΓΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝIMGP19644

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: εξαγωγή εν ψυχρώ, 21-23c μαζί με σαφράν.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100ML

Αυτή είναι μια περιορισμένη συλλογή ελαιόλαδου με σαφράν, το οποίο είναι ένα από τα πιο ακριβά βότανα και το ελληνικό σαφράν θεωρείται κορυφαίο στον κόσμο λόγω του ζωντανού χρώματος, της έντονης γεύσης και των θεραπευτικών ιδιοτήτων του.

Ελάχιστες σταγόνες από αυτό το ελαιόλαδο, απογειώνουν σαλάτες, ριζότο, ντιπ, ντρέσινγ, σπαγγέτι, κους-κους.

Ιδανκό για μαρινάδες σε κρέατα, σούπες και βραστό.

Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς, σαφράν, σαφράν με δενδρολίβανο, σαφράν με φασκόμηλο.

 

ENIGMA

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ : KΟΡΩΝΕΙΚΗ

ΕΛΙΕΣ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΓΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ

ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: εξαγωγή εν ψυχρώ, 21-23c μαζί με μήλα, κανέλα, μέλι, καρύδια, φασκόμηλο και λεμόνι

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:350ΜL

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. 988 αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον παραγωγό τεμάχια.

Αυτό το λάδι κυκλοφορεί για πρώτη φορά το 2012. Μετά από προσπάθεια, δοκιμές και κυρίως έμπνευση με πολλή περηφάνια παρουσιάζουμε ένα γευστικό αίνιγμα, ένα προιόν υψηλής τεχνογνωσίας και ποιότητας. Η γεύση του άγριου μήλου και της κανέλας έρχεται πρώτη, ακολουθούν τα καρύδια και το φασκόμηλο σε μια απαλή επίγευση και το μέλι σαν ένα κοινό μυστικό που τα δένει όλα μεταξύ τους. Ενας εξαιρετικά δύσκολος συνδυασμός, , που ισορροπεί με απόλυτο τρόπο προσφέροντας ένα γευστικό αριστούργημα. Πράσινες σαλάτες, κίτρινα τυριά, γλυκά, πίτες, ψωμιά, κέικ απλά το λάτρεψαν, αλλά φυσικά ο αυτοσχεδιασμός επιβάλλεται!

 

ΕΛΙΕΣ

Οι ελιές καλαμών , είναι η πιο διάσημη ποικιλία βρώσιμων ελιών στην Ελλάδα. Η περιόδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο ως τον Νοέμβριο. Τα φρ11ούτα συλλέγονται αποκλειστικά με το χέρι και υπόκεινται σε πολλαπλή αυστηρή διαλογή ώστε να αφαιρεθούν όλες οι ακατάλληλες προς επεξεργασία ελιές.

Αν καταναλωθούν κατ’ευθείαν από το δέντρο, οι ελιές είναι εξαιρετικά πικρές, για να καθιστούν βρώσιμες πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία που ονομάζεται “ξεπίκρισμα”. Το φυσικό ξεπίκρισμα που ακολουθούμε στους ελαιώνες μας επιβάλλει την βύθιση των ελιων σε φρέσκο νερο κάτω από παρακολούθηση για διάστημα 6-9 μηνών. Δεν χρησιμοποιούμε καμμία μηχανική ή χημική διαδικασία για να επιταχύνουμε το ξεπίκρισμα των ελιών. Αντίθετα περιμένουμε υπομονετικά ώστε η φύση να κάνει τη δουλειά της αβίαστα. Οι ελιές μας δεν παστεριώνονται. Τις συσκευάζουμε μαζί με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι, ξύδι και άγρια βότανα που συλλεγουμε στους ελαιώνες μας.

Οι ελιές είναι πλούσιες σε μονοακόρεστα λιπαρά, περιέχουν πρωτείνες, βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και είναι μια εξαιρετική πηγή ολεικού οξέος και ελευρωπαίνης, γνωστής για τις ιδιότητες της .

Αυτές οι ελιές μεγαλώνουν στις πλαγιές ενός λόφου κοντά στην Σπάρτη και συλλέγονται από το παραγωγό μας ο οποιος είναι αφοσιωμένος στο να παράγει τις καλύτερες ελιές χρησιμοποιώντας αποκλειστικά οργανικές μεθόδους. Ελπίζουμε να απολάυσετε αυτήν την μοναδική συλλογή.

ΑΓΟΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ

Αυτές είναι οι πρώτες ελιές της χρονιάς, πράσινες, με μοναδική πικρή γεύση και πολύ θρεπτικές, είναι για τους λάτρεις της πικρής ελιάς.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: Αρχές Οκτώβρη με το χέρι

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ιδιοκτητοι ελαιώνες, Σπάρτη, Ελλάδα.

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ- ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αγουρες ελιές καλαμών, φρέσκο πόσιμο νερό, αλάτι, ξύδι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Το λάδι που περιέχεται στις ελιές μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις σαλάτες ή το μαγείρεμα.

 

ΩΡΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝIMGP7

Αυτές είναι οι κλασσικές ελιές καλαμών. Εχουν υπέροχη γεύση και πλούσια σαρκώδη υφή.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ-ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελιές καλαμών, αλάτι, ξύδι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις σαλάτες ή στο μαγείρεμα.

 

ΑΝΑΛΑΤΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙIMGP6

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: KΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ- ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Eλιές καλαμών, φρέσκο νερό, ξύδι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ρίγανη, δενδρολίβανο, φύλλα δάφνης.

Το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις σαλάτες και το μαγείρεμα.

Πισω από την παραγωγή της ανάλατης ελιάς κρύβεται ένα επτασράγιστο οικογενειακό μυστικό. Πήρε τέσσερα χρόνια στον παραγωγό για να εξελίξει την συνταγή σ’ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Δεν χρησιμοποιούμε αλάτι σε καμμία φάση της διαδικασίας. Οι ελιές αυτές είναι ιδανικές για όσους πάσχουν από υπέρταση και γενικά όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε νάτριο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙIMGP5

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ-ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελιές καλαμων, φρέσκο νερό, αλάτι, ξύδι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ριγανη, δενδρολίβανο, μαντζουράνα, φύλλα δάφνης, μάραθος. Το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες και μαγείρεμα.

Αυτές οι ελιές μαρινάρονται μαζί με ελαιόλαδο και βότανα από τους ελαιώνες μας παίρνοντας υπέροχες γεύσεις και αρώματα της ελληνικής γης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙIMGP1

ΠΟΙΚΙΛΙΑ :ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ- ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Eλιές καλαμών, φρέσκο νερό, αλάτι, ξύδι, έξτρα παρθένο ελαιολαδο, χυμός πορτοκαλιού, φλοιός πορτκαλιού, φύλλα δάφνης, μαραθόσπορος.

Οι πορτοκαλένιες μαρινάρονται σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή της Σπάρτης, σε ελαιόλαδο, χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού και βότανα, από τους ελαιώνες μας, δίνοντας μια έντονη φρουτώδη γεύση. Αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά. Το ελαιόλαδο που περιέχουν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις σαλάτες και το μαγείρεμα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΞΥΔΙ

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙIMGP4

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ-ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελιές καλαμών, αλάτι, εξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χυμός λεμονιού, φλοιός λεμονιού, ρίγανη, φύλλα δάφνης, θρούμπι, μαντζουράνα.

Αυτές οι ελιές μαρινάρονται με χυμό λεμονιού, ξύσμα και άγρια βότανα από τους ελαιώνες μας. Ιδανικές για όσους αποφεύγουν το ξύδι στη διατροφή τους και αγαπημένες των ωμοφάγων και vegan.

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΗΛΟΞΥΔΟ

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙIMGP3

ΠΟΙΚΙΛΙΑ:ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ-ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Eλιές καλαμών, φρέσκο νερό, αλάτι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μηλόξυδο, φλοιός και σάρκα μήλου, φύλλα δάφνης,

(το μηλόξυδο δεν έχει ακόμη βιολογική πιστοιποίηση).

Αυτές οι ελιές μαρινάρονται μαζί με φλοιό και σάρκα άγριων κόκκινων μήλων που βρίσκονται στους ελαιώνες μας και έχουν μοναδικό άρωμα και γεύση. Το μηλόξυδο που περιέχουν τις κάνει ιδανικές για όσους προσέχουν τη γραμμή τους.

Το λάδι που περιέχουν οι ελιές, είναι βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις σαλάτες και το φαγητό.

ΕΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙIMGP2

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΚΑΛΑΜΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΠΙΚΡΙΣΜΑ-ΜΗΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΕΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Eλιές καλαμών, φρέσκο νερό, αλάτι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βαλσάμικο ξύδι, φύλλα δάφνης.

Το βάλσάμικο ξύδι δεν έχει ακόμα βιολογική πιστοποίηση.

Αυτές οι ελιές μαρινάρονται σε εξτρα παρθένο ελιόλαδο, βαλσάμικο ξύδι και φύλλα δάφνης, δίνοντας μας ελιές με βελούδινη γεύση ιδανικές για πράσινες σαλάτες με παρμεζάνα. Το ελαιόλαδο που περιέχουν είναι βιολογικό έξτρα παρθένο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις σαλάτες και το μαγείρεμα.